Stærke farver

Tendens

– Her kan du blive inspireret af tidens hotteste tendenser, og se hvad du bare bliver nødt til at have i din garderobe.

 

Stærke farver har været et must have længe, og der er intet der tyder på at det vil ændre sig foreløbigt. Her på siden er vi vilde med tidens fokus på de smukke stærke farver, der virkelig kan give ens stil et boost. Her er vores bud på, hvordan du kan gå vinteren i møde på en farverig måde.

Klædt på til vinteren

Lys op i de mørke kolde måneder med en farverig vinterfrakke. Foto: luisaviaroma.com

Selvom termometeret i øjeblikket siger over 20°C, så er der intet i vejen for at man allerede nu begynder at overveje hvilken vinterjakke man skal have i år. Selvom det typisk er de mørke farver der præger vintersæsonen, er der i år intet der taler imod, at man ifører sig en farverig vinterjakke til at få en igennem vinteren. Bare fordi det er koldt, skal man jo stadigvæk se godt ud.

Efterår med stil

Der er ingen grund til at trække i det grå og sorte tøj, bare fordi vejret ser sådan ud. Foto: jaeger.co.uk

Så let kan det gøres, og du kommer simpelthen ikke igennem vintermånederne uden en flot farverig sweater. Denne fine gule vil virkelig få dig til at lyse op.

Ikke til at stå for

Amerikanske J.Crew er kendt for deres “preppy” stil i klare, stærke farver og lækre materialer. Foto: jcrew.com

Vi er vilde med det preppy look, kombineret med flotte stærke farver. Det er ligefør man kunne ønske sig, at det snart ville blive lidt koldere i vejret, så man havde en god undskyldning for at iklæde sig denne lækre sweater.

Yndlingstrøjen

Den klassiske cashmere cardigan. Hos Club Collection bliver der heller ikke sparet på de smukke farver. Foto: clubcollection.com

Cashmere cardiganen er en favorit, der altid kan hives ud af skabet. De fås i en masse forskellige farver, så du kan være klædt på til at gå efteråret i møde.

Sæsonens hit

Kenzo er igen i denne sæson klar med de nu klassiske striktrøjer. Foto: luisaviaroma.com

Kenzo står bag de uden tvivl mest eftertragtede sweatere denne sæson, og vi forstår godt hvorfor! De fås simpelthen i så mange helt fantastiske designs, og i en skøn kvalitet. Sørg for at få skrevet det på ønskelisten til jul, hvis du da kan vente så længe.

Latest Comments
  1. Karoline
    Svar -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>