Store halstørklæder

Upcoming

– Her kommer vi med vores bud på, hvilke ting der vil komme til at være en helt uundværlig del af dit outfit i den nærmeste fremtid.

Selvom du garanteret lige er kommet hjem, efter at have ligget på stranden hele dagen, så skal det altså handle om vintertøj nu. Vi tager et kig på dette års mode inden for halstørklæder. Måske er vi lidt tidligt ude, men det er jo aldrig for tidligt at begynde at planlægge sine outfits. Den danske sommer varer som bekendt ikke særlig længe, så hvorfor ikke allerede nu være forberedt på de lidt koldere tider, vi har i vente.

Her er for eksempel et virkelig skønt stort halstørklæde fra Acne. Med dette kan den danske vinter bare komme an, og så ser det jo bare brandgodt ud.

Fantastisk halstørklæde fra Louis Vuitton

Louis Vuitton halstørklæde. Foto: louisvuitton.co.uk

Dette er, som du nok har gættet, langt fra det billigste halstørklæde man kan finde, men det er simpelthen så skønt. Og man har vel lov at drømme lidt engang imellem?

Flot og farverigt halstørklæde

Marc Jacobs halstørklæde. Foto: my-wardrobe.com

Et rigtig flot, stort og farverigt halstørklæde fra Marc Jacobs, den mand kan da bare ikke gøre noget galt. Et godt bud på hvordan du skal få dækket dig ind til vinter.

 

Klassiker

Burberry halstørklæde. Foto: my-wardrobe.com

En klassiker inden for halstørklæder er selvfølgelig Burberrys, det vil aldrig kunne gå helt galt med dette halstørklæder. Og det er helt sikkert et du kan benytte i mange sæsoner fremover, da det næppe går af mode lige foreløbigt.

 

Stella McCartney skuffer heller ikke, superflot design og lavet af merinould og angora, så du er sikker på at det er i en superblød kvalitet.

Kenzo Love

Kenzo halstørklæde. Foto: stylebop.com

Vi kan simpelthen ikke sige det nok; skru op for farverne denne vinter! Kenzo står bag noget af det lækreste tøj, du kan finde for tiden. Se bare dette smukke halstørklæde, det perfekte tilbehør til dig der ønsker at give din vintergarderobe et boost.

 

Klassisk

Sort halstørklæde. Foto: clubcollection.com

Et halstørklæde er i det hele taget den perfekte mulighed, for at du stadig kan opdatere din vintergarderobe, selvom budgettet i år måske ikke lige er til en helt ny vinterfrakke. Og selv sådan en simpel sag som dette sorte, vil jo også kunne gøre underværker.

 

Flotte farver

Farvet halstørklæde. Foto: clubcollection.com

Halstørklæder fås selvfølgelig i mange forskellige farver, så du skal endelig være fantasifuld og vælge et, der passer lige netop til din stil. Her er endnu et bud på et simpelt, men flot halstørklæde og så endda til en overkommelig pris. Dette er 100% lækker blød cashmere, hvad mere kan en pige ønske sig?

Langt halstørklæde

Saint Laurent halstørklæde. Foto: saksfifthavenue.com

Vi slutter af med dette lækre lange halstørklæde fra Saint Laurent. Vi håber at du har fået lidt inspiration til vinterens komme, og at du finder det halstørklæde, der passer lige dig.

Latest Comments
  1. Sofie
    Svar -
  2. Ditte
    Svar -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>