Chunky smykker

Tendens

– Her kan du blive inspireret af tidens hotteste tendenser, og se hvad du bare bliver nødt til at have i din garderobe.

De rette accessories er simpelthen den nemmeste måde til at give din stil et boost. Smykker er selvfølgelig uundværlige, og den perfekte halskæde kan være prikken over i’et i dit outfit. For tiden må smykkerne godt være store og blingagtige. Og igen hvis du kan få nogle stærke klare farver sneget ind, så er det bare bonus. Vi ser her på et par eksempler på nogle flotte smykker, der følger tidens tendens. Forhåbentligt er der noget, der falder i din smag.

Guldarmbånd

Michael Kors armbånd. Foto: nordstrom.com

Ja, hvis du spørge os, så skal man altså bare skrue helt op for bling’en! Michael Kors laver nogle fede ting generelt, især taskerne, men du finder også rigtig mange lækre smykker fra Michael Kors. Her er vores bud på et chunky blingsmykke fra Michael Kors. Og glem nu ikke, at det rigtige tilbehør, er det halve outfit :)

Pretty in pink

Kate Spade New York halskæde. Foto: saksfifthavenue.com

Ja okay, det kan godt være der er nogle af jer, der synes at det her er en tand for meget. Hvis man spørger os, så kan man nu altså aldrig få for meget lyserødt. Men ja, det er nok en smagssag, og man må nok også lige vurdere med sig selv, om det er noget der passer til ens outfit. Men hvis du vil have chunky smykker med knald på farverne, så tjek de mange flotte halskæder fra Kate Spade New York.

Statement halskæde

Stella McCartney halskæde. Foto: saksfifthavenue.com

Her er endnu en flot statement halskæde, denne gang én fra Stella McCartney. Farverne er her ikke ligeså voldsomme, men udtrykket er stadig bombastisk. Den er virkelig, virkelig smuk, men prisen ligger noget deroppe af, og er nok mere end de fleste vil give for en halskæde. Man kan jo også få en lækker taske til samme pris! :)

I en lidt mere SU-venlig prisklasse, finder vi denne halskæde fra Johnny Loves Rosie. Det er simpelthen sådan nogle smukke farver, der er i spil her! Johnny Loves Rosie laver en masse andre rigtigt fine ting, og det er til nogle overkommelige priser, så det er helt klart værd at holde øje med deres udvalg.

 

Og så slutter vi af med en klassiker, nemlig det fine lyserøde armbånd fra Marc Jacobs. Marc Jacobs har også mange andre flotte smykker med et chunky look. Hvad med jer? Hvor finder I jeres smykker henne? Og hvem er jeres favorit smykkedesigner?

Latest Comments
  1. Luna
    Svar -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>