Air Max Thea Sneakers

Air Max Thea sneakers fra Nike er de perfekte casual sko til din skohylde. Selvom vi godt kan lide at dresse os op i højhælede, så er det altså tit, hvor man bare hellere vil have et par lækre flade sneaks på. De her lyserøde Air Max er vi ret vilde, de kan helt klart være med til at give noget pang-effekt til dit outfit. Er du ikke til de pink her, så findes samme model altså også i andre farver, og de fås i størrelserne 35,5 – 43, så det skulle være muligt for de fleste at finde et par der passer. Er du til det sporty look, eller trænger du bare til et par flade sko til at chille i, så bør du helt klart tjekke Nikes Air Max serie ud.

 

Nike er garant for at lade sportstøj og sko i høj kvalitet, og disse er ingen undtagelse. De er super behagelige at have på, og når du først har prøvet at have et par på, går du lang tid til du kan overtales til at tage et andet par sko på. En rigtig god og flot hverdagssko. Har du endnu ikke et par sneaks af uransagelige årsager, så bør du helt klart overveje det. Selvom højhælede er lækre, så er der altså ikke noget rarere end at have et par helt flade sneakers på.

Falder Thea-modellen her ikke helt i din smag, så er der altså masser af andre lækre Air Max sneakers fra Nike at vælge imellem. Personligt synes vi nu de her pink er supersmarte, og vi kan ikke vente til at få fingrene i et par! Det sporty look er også supersmart og disse sko kan altså være en sjov detalje, hvis man er til et sporty, praktisk look og har lyst til at give sin stil lidt pink.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>