Spidse sko

Upcoming

– Her kommer vi med vores bud på, hvilke ting der vil komme til at være en helt uundværlig del af dit outfit i den nærmeste fremtid.

Denne gang ser vi nærmere på spidse sko, så hvis du har nogle liggende, som du ikke har brugt længe, så er det nu du skal finde dem frem igen. Hvis du ikke har nogen liggende, eller hvis du bare har lyst til at få piftet garderoben op med et par nye smarte sko, så kommer vi her med vores bud på sommerens og efterårets flotteste sko.

Charlotte Olympia sko

Spidse sjove loafers. Foto: net-a-porter.com

Disse spidse sjove loafers fra Charlotte Olympia er simpelthen ikke til at stå for. De går nok ikke til alt, men for dig der godt kan lide at blande din stil med lidt humor, så vil disse være det sødeste touch.

Charlotte Olympia sko

Farverige spidse loafers. Foto: net-a-porter.com

Én ting er helt sikkert; du skal ikke holde igen med farverne i denne sæson, eller i efterårssæsonen. Farver er et must, det gælder også for dine sko. Et godt bud på et par farverige spidse sko til dig, kunne være disse flotte gule loafers, også fra Charlotte Olympia.

Miu Miu sko

Spidse sko, inspireret af herresko. Foto: net-a-porter.com

Med Miu Miu er man altid sikret det skønneste look, i en fantastisk kvalitet. Se bare disse smarte spidse sko, der er inspireret af klassiske herresko, men som stadigvæk formår at være superfeminine. Vi elsker dem!

Miu Miu sko

Lady-like spidse sko. Foto: net-a-porter.com

Igen et par sko fra Miu Miu, det her par skriger bare stil. Vi er helt vilde med det skønne design, og de her sko vil uden tvivl klæde enhver.

Chloé sko

80’er inspirerede spidse sko. Foto: net-a-porter.com

Er du til den klassiske stil, så er disse flotte sko fra Chloé helt sikkert lige dig. Skoenes elegante snit leder tankerne hen på 1980’ernes mest stilfulde design.

Valentino sandaler

Nitter og sandal kombi. Foto: net-a-porter.com

Hvis du godt kunne tænke dig at kombinere din stil, med et mere råt look, så lad dig inspirere af disse fantastiske nittesandaler fra Valentino. De ligger ikke i den SU-venlige prisklasse, men kan vi ikke alle blive enige om at nogle gange vil man gerne spise havregrød i en hel måned, for at få de sko man virkelig ønsker sig.
Der er ihvertfald intet i vejen for, at man lader sig inspirere af kombinationen af det rå og det feminine.

I en lidt mere overkommelig prisklasse finder vi disse fine ballerinasko fra Taupage. Sort går som bekendt aldrig af mode, og disse spidse sko vil gå godt til alt.

Der er dog ikke nogen grund til at holde sig til sort. Farver er som bekendt noget der virkelig kan få en til at lyse op, og et par stilfulde og klassiske sko i skønne farver, kan du bruge både til hverdag og til fest. Det her par fra Taupage fås i mange forskellige smukke farver, og der er intet der afholder en fra kun at nøjes med et enkelt par.Accessories 300x250gif

 

Latest Comments
  1. Anna
    Svar -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>