Oversized sweatre

Upcoming

– Her kommer vi med vores bud på, hvilke ting der vil komme til at være en helt uundværlig del af dit outfit i den nærmeste fremtid.

De oversized sweatre er allerede slået igennem, men i takt med det bliver koldere i vejret, regner vi med at de vil komme til at fylde endnu mere i modebilledet. Har du ikke allerede en i garderoben, så se her vores bud på de flotteste sweatre. Hvem ved, måske finder du din drømmesweater lige her på listen, vi håber ihvertfald, at du bliver inspireret af disse skønne trøjer:

Wildfox laver nogle rigtig fine ting. Eksempelvis denne skønne sweater med det helt rigtige oversized look.

Peter Jensen laver nogle virkelig pæne sweatre, som vi bare er helt pjattede med. Se bare denne skønne grønne uldsweater. Ikke til at stå for, og så er du garanteret altid at kunne holde varmen.

 

Skøn stilet sweater fra Iro, med et virkelig flot strikmønster. Hvem vil ikke se godt ud i sådan en?

 

Skøn farverig sweater

Jill Sanders oversized sweater. Foto: luisaviaroma.com

Indrømmet, cashmere sweatre er altså lidt af en svaghed. Især hvis den så også er i en flot stærk farve, som denne fra Jill Sanders, der virkelig får en til at lyse op. En smuk cashmere sweater er simpelthen en nødvendig del af garderoben.

Gem dig for kulden

Mary Katrantzou oversized sweater. Foto: luisaviaroma.com

Mary Katrantzou står bag denne flotte oversized sweater. Den koster en del over, hvad de fleste har af sweaterbudget, men vi er nu ret vilde med den her stil.

Vi håber at du blev inspireret af dette kig på årets sweatermode, det gjorde vi ihvertfald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>