Vinterfrakker med stærke farver

Upcoming

– Her kommer vi med vores bud på, hvilke ting der vil komme til at være en helt uundværlig del af dit outfit i den nærmeste fremtid.

Nu skal det handle om vinterfrakker, selvom vi er i juli måned er det på ingen måde for tidligt, at begynde at overveje hvilken vinterfrakke du vil vælge at iklæde dig i år. Årets helt store tendens er de stærke farver, og det kommer også til at smitte af på vinterens mode. Vi vil derfor kigge nærmere på nogle af efterårs- og vintersæsonens skønne farverige vinterfrakker, så du allerede nu kan være forberedt på vinterens komme.

Efterår/Vinter 2013

Jonathan Saunders. Foto: nytimes.com

Her er det fra Jonathan Saunders’ præsentation af sin efterårs- og vinterkollektion. Denne varme orange farve står i stærk kontrast til de traditionelle mørke farver, der plejer at dominere i efterårssæsonen.

Fra en tidligere kollektion

Alberta Ferretti. Foto: becomegorgeous.com

Denne flotte frakke er fra en af Alberta Ferretis tidligere kollektioner, men den flotte orange vil nu også passe perfekt ind i den kommende sæsons look.

Rød jakke

Hayden Harnett. Foto: stylechicago.com

Den her fine vinterfrakke fra Hayden Harnett, stammer også fra en kollektion fra nogle år tilbage, men hvis du skulle have den hængende i dit klædeskab, kan du med fordel finde den frem i år igen. Hvis du ikke er så heldig, at have sådan en her liggende, kan du sikkert finde noget tilsvarende blandt dette års spændende udvalg af vinterfrakker.

Stella McCartney vinterfrakke

Stella McCartney. Foto: telegraph.co.uk

Fra Stella McCartneys 2013 efterårs/vinterkollektion. Fantastisk smuk lilla farve, der virkelig vil kunne gøre vintermånederne mere overkommelige, men det oversized look er nok lidt en smagssag.

At man ikke behøves at få nævneværdigt overtræk på Dankortet for at få en flot farverig vinterfrakke, beviser denne smukke frakke fra Mango. Simpelthen et fund til prisen, så er der ingen undskyldning for ikke at have skruet op for farverne til vinter.

Latest Comments
  1. Lulle
    Svar -

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>